Annette Agerbirk (1960 - )

Annette Agerbirk er født på Frederiksberg i 1960, hun er repræsenteret på det internationale kunstgalleri Secher Scott.

Det Luxembourgske Kulturministerie har sammen med Den Danske Ambassade afholdt en stor soloudstilling med hende i Luxembourg i 2012.
Læs mere her: http://luxembourg.um.dk/fr/actualites/actualites/newsdisplaypage/?newsid=b2c190b6-b2f5-4581-a35f-0ea655abd4eb

Prof. Jacob Wamberg skriver : Annette Agerbirks malerier balancerer delikat mellem at forestille og ikke forestille noget.
- Vi synes at befinde os i et sansningens grænseland, hvor det er tvetydigt, hvorvidt det, vi ser, hører til den ydre fysiske omverden eller snarere til forestillingsevnen i dens allerførste forsøg på skabe orden ud af de impulser, den modtager: ikke bare fra synsnerven, men også - og måske navnlig - fra erindringen om tidligere oplevede synsindtryk, stemninger og sansninger.

Henvisninger


Bogudgivelse: "Nu er Jord og himmel stille" http://books.google.dk/books/about/Nu_er_jord_og_himmel_stille.html?id=KNYktwAACAAJ&redir_esc=y

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.