Kontakt

Vi får mange henvendelser. Langt, langt hovedparten er af denne type: "Fint initiativ, kender du denne signatur?". Hvis du har tænkt dig at sende en lignende forespørgsel, så læs lige her først:

Vi har lagt mange kræfter i at gøre Signaturbogen 2.0 til et nyttigt værktøj, tilgængeligt og gratis for alle. Og vi gør det fortsat. Hvis vi kender en signatur, lægger vi den på. Hvis du ikke kan finde signaturen på Signaturbogen 2.0, så kender vi den sandsynligvis ikke. Hvis vi skal bruge tid på at hjælpe netop dig med netop din ukendte signatur, så går tiden fra den generelle opbygning af Signaturbogen 2.0, og det ønsker vi ikke. Derfor udfører vi ikke den type opgaver. Du kan selv melde dig ind i Wikidot og ansøge om medlemskab af Signaturbogen 2.0 (se http://signaturbogen.wikidot.com/system:join) og derefter uploade din signatur blandt vore efterlysninger. Du kan også kontakte et auktionshus med din forespørgsel. Hvis du finder frem til din kunstner, er vi naturligvis også interesseret i at vide, hvem den pågældende er.

Hvis du har andre forespørgsler, forslag, fejlrettelser o.s.v., er du velkommen til at kontakte os. Vi er ikke på plads med en generel kontaktfunktion, men indtil videre kan du kontakte Jan Tuxen. Se kontaktoplysningerne på www.tuxen.info

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.