Recent Forum Posts
Fra kategorier:

Er blevet medlem for længe siden… og jeg har gentagende gange forsøgt at forstå hvordan jeg indsætter signatur, samt beskrivelse af kunstner.. Har været inde på siden " Hvordan opretter jeg en signaturside? "… Kan ikke tyde hvad det er jeg skal åbne…!

af Kirsten Christensen (gæst), 05 Feb 2021 08:38

Vi har et abstrakt maleri i nuancerne rød og sort i målene 115 x 185.

Vi købte det for 12 år siden og fik at vi at det var en nordsjællandsk kunstner. Vi kan i dag ikke huske navnet, men maleriet bærer signaturen SEOZ.

Er der nogen som måtte kende en kunstner med denne signatur?

Signatur - navn på kunstner af Christian Nielsen (gæst), 01 Nov 2020 09:31

Hej Jens,
Det er korrekt, at du først skal godkendes af en administrator, før du kan bidrage som medlem. Det er for at forhindre spam.
I dit tilfælde gik der tre dage mellem din tilmelding og min godkendelse, fordi jeg var på ferie. Det beklager jeg.
Det fremgår ikke særlig tydeligt, at et nyt medlemskab skal godkendes. Jeg har forsøgt at stramme op på formuleringen. Sig til, hvis det fortsat ikke er tydeligt nok.
Og så i øvrigt: Velkommen til. Vi glæder os til dine bidrag.

Jeg svarer mig selv. Jeg er blevet opmærksom på - ved at læse et tidligere svar - at man skal godkendes inden man kan lægge et billede ind. Var det ikke en god idé at give denne advarsel som tekst, så man ikke giver en ny bruger falske forhåbninger om hurtighed. Venlig hilsen Jens Solvang

I dag er jeg blevet medlem - har logget ind, men der er alligevel ikke tilladelse til at indsætte en ny fil. Mon jeg skal godkendes? - mon der skal gå et stykke tid?

Jeg kan eventuelt bidrage med nogle lokale nyborgmalere og fra byen, hvor jeg bor. Der er en for mig ukendt kunstner, hvis signatur jeg gerne ville lægge ind. Men AK

Venlig hilsen

Jens Solvag

Hej,

Det skyldes, at du ikke er medlem.

Du skal være medlem og være logget ind for at tilføje og ændre i Signaturbogen 2.0.

Du kan se på forsiden, hvordan du bliver medlem.

V.h.,

Jan

Re: Problemrapportering af JanTuxenJanTuxen, 03 Aug 2014 13:15

Hej,

Jeg kan ikke uploade et foto til jeres side med ukendte signature?

Mvh.

Stefan

Re: Problemrapportering af steholmbergsteholmberg, 02 Aug 2014 08:21
Wolmer Nissen
Helle (gæst) 12 Jun 2014 15:58
i diskussion Signaturbogen 2.0 - diskussionsforum / Alt det andet » Wolmer Nissen

Jeg har et maleri af W.Nissen 82 (82 står det for årstallet? Eller hvor mange der er malet? og kunne godt tænke mig at får afvide om hvor meget det er værd. Nogle der kende salgspriser?

Hilsen Helle

Wolmer Nissen af Helle (gæst), 12 Jun 2014 15:58

Troels Ussing, ejeren af websitet www.kunstkup.dk, har bedt om at maatte bruge 10 af vore signaturer til en kunstquiz.
Jeg har paa gruppens vegne givet ham lov imod at bringe en permanent link til signaturbogen.dk paa hans hjemmeside.
Jeg haaber, at det er ok.

Erik,
Thanks for reporting this problem.
A bit of explanation: When you apply to become a member, the application is placed in the site management area of Signaturbogen 2.0, pending approval by an administrator, e.g. myself. As soon as your application has been approved, you have access to amend to the site.
The problem is that no notice is sent to the administrators when a new contributor applies for membership. We need to check the site management area regularly to find and approve new applications. Admittedly, I do not check every day, but rather on a weekly basis.
Obviously, this delay is not in sync with the here-and-now nature of an electronic media like Signaturbogen 2.0. Based on your experience - and you are not the first one - I will make an additional effort to find ways to overcome this obstacle.
P.s.: I have of course appproved your application. You are most welcome as contributor in our small community.

Re: Problemrapportering af JanTuxenJanTuxen, 13 May 2010 09:13

I have signed up, received an account, but am unable to contribute to the site, being told that only members and administartors have that priviledge. What is going on ? Do you want contributions or not?

Re: Problemrapportering af Erik PanumErik Panum, 13 May 2010 06:31

Jeg har i dag modtaget et forslag fra en særdeles interessant kontakt, som muligvis også vil kunne bidrage med væsentligt flere signaturer, end vi allerede har i Signaturbogen 2.0.

I dag skal en bruger i de fleste tilfælde kunne tyde navnet i signaturen for at kunne lave et opslag i Signaturbogen 2.0. Forslaget går ud på at lave en alfabetisk oversigtsside, hvor kunstnernes navne vises ved siden af en mini-udgave af deres signaturer. På den måde vil en bruger kunne bladre i kunstnernes signaturer og ikke blot i deres navne og transskriberede monogrammer.

Min kontakt anførte som eksempel en international oversigt over sølvmærker http://www.925-1000.com/, hvor sølvsmedenes mærker er afbildet ved siden af deres navne. Prøv fx at se denne side over London-sølvsmede: http://www.925-1000.com/dlLondon.html sorteret efter bogstaverne i mestermærkerne.

Jeg er meget positiv overfor forslaget, men spørgsmålet er, hvordan vi kan konstruere en sådan side med Wikidot's teknologi. Her vil jeg meget gerne have hjælp fra jer.

I dag er der en signaturside pr. kunstner. Denne er lavet ud fra en fast skabelon. Billedet/billederne af kunstnerens signatur(er) er knyttet til denne side, men uden fast navngivning (billedfilen hedder det samme som den fil, du uploadede).

Jeg håber at nogen vil kunne hjælpe med at identificere en metode til at vise en thumbnail af den eller de billedfiler, som er knyttet til en kunstnerside, på en fællesside med en kunstneroversigt. Metoden skal selvfølgelig helst være sådan, at det er så simpelt som muligt at vedligeholde kunstneroversigten.

Hej Jan,

Tak for ros. Vi gør vores bedste.

Du må meget gerne uploade Sandy K's signatur. Det er ikke en, som vi kender. Og det er næppe en dansk mand. Måske en kvinde?

Hvad angår de generelle spørgsmål omkring Wikidot, må du hellere stille dem i de generelle fora om http://wikidot.com, hvor du vil få mere præcise svar, end vi kan give dig. Indtil videre har vi ikke haft behov for at opgradere vores abonnement, og vi er ganske aktive.

Re: Godt initiativ af JanTuxenJanTuxen, 22 Feb 2009 20:55
Re: Godt initiativ
Jan Nesse (gæst) 25 Jan 2009 11:06
i diskussion Signaturbogen 2.0 - diskussionsforum / Alt det andet » Godt initiativ

Dette er ett supert initiativ. jeg er selv interessert i kunst, og samler litt. Jeg har ett maleri av en dansk maler ved navn "Sandy K", jeg kan ikke finne ham på internett. Men om det er av interesse kan jeg laste opp hans signatur.
Jeg har samlet ca. 17500 Watch Brands og har en stor samling Porcelain merker, og er meget interessert i denne måten å legge inn data på, til bruk for alle. Krever denne formen for Web at jeg utvider mitt abonnement fra free til proff abonnement? Krever det medlemskap hos andre kodetilbydere? Forøvrig har jeg problemer med New Post, når jeg bruker Opera 9.XX. Firefox virker fint.
Fortsett det gode arbeidet.

Mvh
Jan
Norge

Re: Godt initiativ af Jan Nesse (gæst), 25 Jan 2009 11:06

Jeg har først i dag opdaget denne flotte side vha Google, hvor jeg ledte efter kunstneren, som har benyttet signaturen W. Desværre fandt jeg dog ikke den information, jeg søgte.
Som du kan se på min hjemmeside, er jeg selv meget optaget af kendskab til kunst i Danmark. Og når/hvis jeg får tid, vil jeg meget gerne hjælpe med bidrag til Signatur-siden.
http://www.kratzsch.dk

Mvh
Paul Jacobsen

Godt initiativ af Anonym (89.150.107.x), 31 Aug 2008 08:59

Signaturbogen 2.0 er et projekt i sin vorden. Det er startet i marts 2007. Så der er ting, som ikke fungerer endnu, der er løsninger, som ikke er optimale, og der er måske brugbarhedsproblemer, som vi ikke selv har set.

De problemer, som vi selv kan gøre noget ved, er f.eks. brugbarhed, udseende, struktur, rettigheder etc. Hvis der er vanskeligheder i disse områder, vil vi meget gerne vide det.

Den tekniske platform for Signaturbogen 2.0 er en wikifarm (en samling af wikier) ved navn http://wikidot.com/. Problemer med mere basale dele af systemet (f.eks. syntaks, søgefunktionen o.s.v.) må rapporteres i et forum på http://wikidot.com/.

Men ellers: Skyd løs. Vi er alle interesseret i at forbedre Signaturbogen 2.0.

Problemrapportering af JanTuxenJanTuxen, 01 Apr 2007 16:45
Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.