Projekt Signaturbogen 2.0

Projekt Signaturbogen 2.0 er et forsøg på - ved fælles hjælp - at skabe et opdateret opslagsværk over signaturer for billedkunstnere, som har virket i Danmark.

Signaturbogen 2.0 er et projekt, som står og falder med, at mange vil give deres bidrag. Kun ved fælles hjælp vil projektet lykkes. Og indtil videre er vi alt for få, som du kan se i medlemsoversigten. Så hvis du har lyst til og mulighed for at bidrage, skal du være så hjerteligt velkommen. Du kan tilmelde dig her.

Det vigtigste er naturligvis, at vi får mange kunstnersignaturer på siden her. Men vi har også brug for ildsjæle, som kan hjælpe med at få konceptet på plads.

En af de vigtigste mangler netop nu er en simpel mekanisme til at oprette nye sider med billeder af signaturer. De basale mekanismer på wikidot.com er lidt komplekse til almindelige brugere. Mekanismen skal helst være i skikkelse af en form med følgende felter:

Kunstnernavn
Årstal for fødsel og eventuel død
Kort beskrivelse af kunstneren
Felt til upload af billede af signatur, alternativt link til, hvor
billedet ligger på nettet. Felter til eventuelle referencer med mulighed
for at angive URL.

Formen skal efter validering resultere i dannelse af en ny side ud fra template:kunstnerside

Vi har også behov for en automatisk opdateret oversigtsside med kunstnernes navne og links til siderne med deres signaturer.

Desuden ville det være et scoop, hvis brugere kunne oprette nye sider med billeder af signaturer, hvor kunstneren er ukendt. Hensigten er selvfølgelig, at en anden skal kunne genkende signaturen og give siden sit rette navn. Men det kan jo ikke nytte noget, at vi alle prøver at oprette en side ved navn'Ukendt'.

Hvis du kan hjælpe os med disse eller andre ting, vil vi meget gerne høre fra dig.

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.